placenta previa atau uri di bawah

sy 24w uri di bawah..ada yg alami mcm saya..apa cara yg perlu lakukan untuk naikkan semula? takot dan tak nak czer

2 Balas

tak buat apa2 pun uri naik turun jgk mom baru 24w tu.. kalau 30w uri kat bwh lg padan la nk risau sbb masa 32w uri dah takkan gerak. kalau pp jgk tkleh wat apa

24w terlalu awal utk diagnose placenta previa. at least 28w - 36w baru blh diagnose. and placenta previa ada 4 type. kena tgk juga..

4mo ago

ok baik..terima kasih