uri rendah

nak tanya momies ada yg uri nya ke bawah .. ada x tips untukk naikkan uri .. tadi sy scan doktor kata uri sedikit rendah dan kebawah . tp masih ada masa lg untuk dia keatas sebap baru 18week .. #firstbaby #firstmom #seriusnanya

2 Balas

Takda tips atau petua sis..inshallah masih ada peluang uri sis berpusing balik ke atas.. yg penting sis kena jaga elok, kalau boleh elakkan bersama suami, elakkan aktiviti lasak and pls pls elakkan berurut kat perut sbb ni semua boleh worsen Placenta previa tu..and kalau ada keluar darah bleeding even sikit je pun cepat2 jumpa doktor tauuu

Sya now 19 weeks. Masa 17 weeks ada buat scan biasa dan doc kata uri rendah. Doc cume cakap elakkan angkat berat je.