Masalah uri kebawah

Tadi gi scan nak tgk baby mcm mane.doc kt baby ok.tp masalah uri kebawah semakin teruk plk.seblom ni uri mmg kebawah smpai bleeding.tp doc kt uri ok xturun sgt.td scan uri dh ttp jln.doc surh tgg 28 weeks untk scan lg.doakan sy ok ye ibu2.ada cara tak nak bg uri naik

1 Balas

Awak bila solat sujud tu lama sket.doa bby pusing bg uri naik.ckp juga ngn bby.suluh lampu or bg dgr bacaan alquran hp kt perot dr bwh naik ke atas.rajin la buat tu.inshaallah naik nti

5y ago

Tq sis.insyallah sy akan buat