scan kepala bayi besar sikit

sy pregnant 28 minggu 4 hari , bila scan doktor cakap kepala bayi besar sedikit badan bayi normal... doktor ckap sama ada bayi sy besar atau kepala bayi besar.. dlm 2 minggu lagi doktor suruh dtg checkup untuk scan dan check semula kandungan kalau kepala tu ada perubahan kne rujuk pakar... doktor bg optional untuk scan detail kt klinik biasa untuk check struktur dalam .. risau hati ini, tiber menanges sbb terkenangkn ape yg doktor beritahu. dlm hati sentiasa doa dan tawakal smoga bayi sihat dn normal... ada effect or masalah ape ye yg berlaku jika kepala bayi besar sedikit ??? risau hati ini

1 Balas

In shaa Allah takde ape sis, harap mesin scan tu tak tepat ye 😁