scan kepala bayi besar sikit.. risau

saya pregnant 28 minggu 4 weeks , bila scan doktor ckp kepala besar sikit, badan bayi normal, doktor ckp samaada bayi sy besar atau kepala bayi yg besar.. doktor suruh dtg dlm 2 weeks lagi untuk scan , klu kepala tu besar jugak doktor akn rujuk kepada pakar.. risau bercmpur sedih smua ada. husband suruh pikir yg positif je.. and berserah harap bayi normal dn sehat...persoalan nye , kandungan sy bermsalah ke?? ada pape jadi ke pada bayi saya nanti ?? #pleasehelp #tolongbantu #bantusharing #sedih #tawakal #doabaikbaik

2 Balas

sekarang macammana ye mommy, bayi lahir dengan normal ke.. saya pun mengalami situasi yang sama, risau

In sha allah xde apa2..anak sy pun lilitan kepala sedikit besar dr badan dia..xpe..sis doa yg baik2 ya..

2y ago

In sha allah sis..jgn berhenti berdoa ya sis..anak sy skrg umur 3 tahun lebih..mmg kepala besar sikit..dia pun gelak masa pakai baju siap cakap “kepala abang besar lah mamyy” 😅