sakit tulang belakang, punggung&belakang bdn

hi, sy pregnant 27 week++ bdn sy sgt skit sampai xboleh nk jln bungkuk, duduk pon terasa sgt nyilu kt punggung.. perlu ke sy ke hospital ?? atau memang pembawaan baby ye 27 week mcm ni, sy risaukan anak sy tkut efek pd bby, tq yg sudi jwb.

1 Balas

saya pon ada sakit belakang, tulang punggung pon sakit since masuk third trimester.. nurse cakap adalah normal sebab baby semakin membesar and kita perlu cari posisi duduk dan tidur yang sesuai..kalau puan rasa risau, rujuk doktor atau nurse puan ya.. :)

4y ago

ok dear ,trimakasih berkongsi pengalaman..