Sakit belakang

Assalamualaikum semua, sy nk tnya mcm mne nk atasi sakit belakang,sakit sgt, sy 27 mggu.. #bantusharing

1 Balas

Waalaikumussalam, sis boleh try urut2 belakang badan. Pakai koyok salonpas pun boleh. Sebab masa pregnant, saya pakai. Saya dah tanya pendapat doktor klinik sebelum pakai. Lepas tu, masa tidur, sendalkan 1 atau 2 bantal dekat belakang badan. Ikut keselesaan sis. Semoga dipermudahkan urusan ye sis sepanjang mengandung ni dan semasa nak bersalin nanti. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕