sakit tulang punggung

sy sakit tulang punggung kalau nk mngiring kanan mmg sakit gila kat tulang punggung sampai betis kanan terasa. nak tido susah nk bgn pon susah. sekarang dh 39 week blm ade tanda nk bsalin. kalau nk bsalin normal nnt boleh ke angkat kaki dah laa sekarang terasa nk lipat kaki pon susah.

1 Balas

Normal sis. Sy pun masa nk bersalin tak sampai nak pegang buku lali, mmg mintak tolong nurse capaikan. Sbb baring flat habis, takde menyandar langsung 😅