Urut punggung 32 Week

Salam, nak tnya time pregnant mmg xboleh urut bahagian punggung ke...sy 32 week, tulang punggung lenguh sangat sangat😭...Sy dah bberapa kali pegi spa urut pre-natal tp diorg ckp perut & punggung memang diorg xusik..sy mintak suami urut jgk slow2 setiap malam sbb xtahan sgt lenguh...

4 Balas

Buat senaman butterfly tu sis.. pastu satu lg yg kne suami tolong.. awk kne duduk mcm merangkak atas bola besar.. klu xde, katil je pn boleh. Pastu mnta suami gerak2 kan punggung guna kain. Awk gugel la sis, sy tgok byk org share kt ig. Nk ckp pn xtau apa nama senaman tu

jangan urut. memang takboleh. minta tlg husband je urut sikit sikit. pengalaman sy lepas berurut dengan tukang urut terus takboleh jalan. lebih sakit nanti

Sy pn sakit Dari minggu ke 25 tu.sakit tajam yg mnyucuk tulang. tp mkin lma makin bkurang skrg ni 31w. mgkin ssb Sy berurut sikit² x kuat Mna, guna mesin urut ITSU

kalau sy dulu pergi urut dgn org yg mmg pandai urut org bersalin ni...