bsp

Sy nk tnye brapa bacaan tinggi yg kne cucuk insulin?sbb dr sllu ckp klw bacaan still x normal kene cucuk insulin tp smpai skrg x cucuk2 pn..sape yg ada pngalamn blh la share yek

2 Balas

Ok sis xkne cucuk insulin..Sb klu sye xnk kne cucuk insuliN n biar gdm.Cntrol..Sb nty risiko bby lpas bsalin..Sllunya 7ketas xslap bsp..sye lau boleh nk gdm terkwal xpyh cucuk insulin..Sb kcian kt bby nty..Kne thn dlu sis..