Ingin tahu insulin

Mommy’s semua, hari ni sy dpt pen insulin.. sangkut last week, sbb kena minum susu untuk naik kn HB, tp gula naik.. so sy stop minum susu lepas tue bacaan sy normal semua.. Tp sy kena on insulin juga.. klu bacaan begini hari ni Perlu x sy cucuk insulin? 🤣 sbb sy tkt lah nk cucuk insulin ni.. sape ada pengalaman? Help

Ingin tahu insulin
1 Balas

insulin doctor bagi wajibb amek yer. x kira lah gula awk dh normal ke belum. jgn pndai2 stop sendiri. nnti gula tinggi effect kandungan, awk kena marah dgn doctor atau nurse. follow je instruction doctor bagi. doctor tu nk bagi awk dgn baby xde mslh. kalau nak ikutkan takut awk tu, incase baby ade mslh, nanti awk yg menyesal.

11mo ago

Ok2 sy dh amik semlm, sbb sy mcj doc tue blk.. Dia kata insulin sy paling rendah n perlu amik this week saja.. hehe Isnin check xada masalah sy xperlu amik insulin just on diet 😊 Tq sis reply