UPT

Sy nk tnya, kalau check upt samar2 line tu.. Brpe lme tempoh utk confirmkn blik nk jmpe doktor? Seminggu atau 2 mnggu? 1st time.. Harap ade yg tlg bg pencerahan..

2 Balas

Kalau check upt dpt double line & sepanjang tu xde apa2 pendarahan boleh start scan dgn DR masa 8w keatas tp klau sebaliknya terus je pegi klinik

4y ago

Ye btol.. Sy pn tkot mcm dh bt kn.. Tp duk tertanya2 hri2 soalan sme.. 😘

Better check masa dah 8 minggu keatas sebab kalau check awal sangat maybe tak nampak apa lagi.

4y ago

Boleh jugak kalau nak buat macam tu.