Hai

Nak tanya la minggu lepas i check upt naik 2 line tpi line satu lgi samar2 then lps seminggu i check blik naik 1 line je, skrg sya keliru negative or positif? Ada tk yg pnh kena mcm saya?

1 Balas

try beli digital.clearblue kat watsons jual rm40+ or tunggu 2minggu then check.

5y ago

yes.sebab i punya time tu beli yang tunjuk line.memang pudar sangat.i tanya partner dia kata tak nampak apa2.ambil gambar juga tak nampak.paranoid juga la i time tu. then i buy clearblue. yang non digital and digital.i try kat non digital dia show positif sign.harga dia rm15 macam tu. pastu i try kat digital.dia show "pregnant" then 1-2weeks. 3hari lepas tu i buy another digital sebab nak bukti for clinic and sebab yang first digital tu dah padam. dia show pregnant 2-3weeks.i try time malam,not first urine.but best kalau first urine sbb hgc lebih tinggi