hi mommies , nk tnya.. ble waktu yg sesuai untuk jmpe doktr ya.. selepas check upt? untuk first bby..

Jumpa doktor

hi mommies , nk tnya.. ble waktu yg sesuai untuk jmpe doktr ya.. selepas check upt? untuk first bby..
1 Balas

dah blh jmpa doktor tu .. bgitau doktor .. kalau nak sahkan lagi .. pabila doktor ckp memang positif , trus bukak buku pink .. lagi awal bukak buku pink lagi bgus .. supaya doktor senang nak detect apa2 masalah diawal pregnancy .. senang diorg rawat kalau ade apa2 masalah .. klau lambat bukak , diorg susah nak rawat sbb lewat sgt daftar buku pink 😊

4y ago

wc😊tahniah sis❤