upt samar2

Assalamualaikum .. nk tnya ada tak kes sama mcm sy ... Last period sy 22/11 , pada 4/12 mlm , sy ad keluar darh sikit2 , sy cek upt dua line , g klinik swasta utk dpt kn pgesahan .. scan xnmpk , dia suh sy prgi hptl .. sy g hptl dan amik darh Bhcg .. kptsan darh yg prtama 70.3 , kedua 40.3 (sy xfhm ap yg dktr sampaikan) .. sy dbnrkn balik .. sdh seminggu berlalu pendarahan pun takde, sy cek lg upt ... Tp upt samar2 .. adakah sy mengandung @ tak yee ... Sy ni nk thu tu shja .. hihihi maaf ye ... Penantian 2 thun utk anak ke 3 ?

2 Balas

Hormon hcg semakin turun. Mungkin chemical pregnancy. Kandungan xmenjadi

Maksud nya period sis blom delay kan..

5y ago

Blm lg ...