pregnant 5 minggu

Sy nk tny.. Sy pregnant dh 5 mggu 4 hari kalau ikut apps ni. Tp sy langsung xada alahan..xada pening..xada mual..xada muntah2..adakah normal? Sy xada pengalaman.. Ni anak pertama. Mohon ibu2 lain bg pendapat ye.

37 Balas

Saya pun sama sprt puan. Hamil anak pertama. Skrg dah 15weeks tapi tak ada alahan langsung. Malah, suami sy yg kene alahan masa sy 1trimester aritu.😁

4y ago

Masa sebelum tahu pregnant tu mmg rasa perut tak selesa, ada spotting & tetek sgt sensitif. Tk boleh sentuh lgsung rasa sakit.😆