Tak ada alahan

Normal ke hamil nak masuk 9 minggu tp xada alahan? Cuma breast saja rasa berat n sakit bila sentuh. Masa 6 7 minggu hari tu ada rasa mual sikit2 tp xada muntah..

7 Balas

Saya pun Alhamdulillah dh nak masuk 9 weeks takde muntah2 lagi cuma bila makan je mcm memilih skit skrg . Lidah mcm rasa kelat je, org lain rasa makanan tu okay saya kadang makan mcm x rasa apa tapi utk baby saya makan je lapik perut . Setiap 2 jam mesti lapar balik

sy pun mcm tu jugak. mual tapi tak muntah. breast pun sakit2 gitu je. kadang kalo xmakan, rasa sebu je. terlebih makan pun sebu. adoi. tp alhamdulillah baby pun ok.

Alhamdulillah takde alahan jugak. Cume nafsu makan je membuak buak. Cume kekadang je tekak loya tapi xmuntah.

sy dah masuk 12w alhamdulillah. Loya dan mual je berpanjangan. tp alhamdulillah tak muntah.

sama lah kita.. takde muntah but mual2 tu ada and cramp2 perut sikit

sama lahh kita 😂

normal