bersama suami ketika pregnant

Sy nk tanya, sy br pregnant 5week, lepas sy bersama suami, keluar cecair seperti lendir jernih (lendir sama seperti time subur / mudah cakap seperti hingus yg pekat), adakah itu normal? Sebenarnya boleh ke kita bersama suami ketika pregnant nie ?

2 Balas

Mungkin lendir tu air awk atau air suami kalau buang dalam. Nak bersama boleh je, depend on body masing2. Kalau rasa rahim kuat and takde bleeding, it should be okay. Kalau tak, kena stop dulu. Biasanya ada yg puasa bersama smpai dah lepas 3 bulan.

5y ago

🤭

Boleh bersama tapi kena hati2

5y ago

Sama2 . Try & error sis