4 weeks pregnant

Salam,sy bru dpt tahu arini sy pregnant. Lepas sy bersama dgn suami, keluar darah skali ngn lendir warna putih. Normal ke? #bantujawab

3 Balas

sis pegi klinik. mcm saya bulan 11 haritu lepas bersama pastu asyik.keluar darah dia sikit tp hari2 ada then seminggu terus keguguran . awak pegi klinik maybe doc bagi ubat kuat rahim

Sbaiknya jgn bersama lgi.. sme mcm kes sy thun lpas.. jumpa doc , doc suruh brptang dlu brsama smasa awl khmilan

tak