Lendir Seperti Hingus Keluar selepas bersama Suami

Hai nak tanya normal ke lepas bersama dengan suami akan ada lendir Mcm hingus keluar lepas berapa jam selepas dari bersama.. lendir jernih dan tak berbau. Perut tak sakit pun.. cuma masa kencing nak mandi tu masa cuci alat sulit rasa cam ada lendir.. saya skrg pregnant 15minggu 4hari Btw ni first time lepas tahu dah pregnant..

5 Balas

Sy x bersama pon mmg ade lendir tu dri awl smpai la dah 5 bulan.. Selama 5 bulan belum bersama dgn asben lg sbb kami masing2 nak kan baby ttc 10years..lg 1 sbb ade pengalaman miscarriage.. So mmg betul2 jg la skrg

1y ago

Lendir tu bnyk tak.. sy pun ada jg biar tak bersama tp tak banyak sikit je..

Saya rasa mcm air mani tu sis. Takpun pelincir kita yg perempuan ni. Saya pun mcm tu mmng antra dua tu

normal sis...air mani tu.sy bersama suami dari 6w..skg dah 17w dah..penting buat slow jer sis😁

1y ago

Oh ok ok risau jg td .. lepas dah berapa jam keluar lendir2 mcm tu tp tak sakit trus dup dap jantung ..

okay tu normal. klu tak sakit dan tak berbau x perlu risau

normal lah tu ...maybe air mani

1y ago

Maybe juga sebab suami lupa luar dia bg dalam .. aduii ok ke tak tu tak apa2 masalah tak.. sbb sy tak ada la rasa sakit apa2