Borak² Kosong

Sy ni jenis lasak n kje berat, smpai kdg² lupa yg sy tgh pregnant 7week ank 1st ?, smpai org lain la yg sllu dok ingtkn sy klu sy aktif sgt.. Sy lak dok pjj dgn suami, sy kt slgor suami kt sabah..blm lg sy ade tabiat ske nk mengeliat beria klu time baring or lps tido,kdg smpai tahap tgh syok mengeliat kn bru teringat eh ade bby la dlm perut, mgkn sbb perut xde perubahan kot ??.. Ade x mamy² yg prgai cm sy ye,kdg² lupa tgh pregnant..

2 Balas

Sy dh nk bersalin nie pn ada masa lupa tgh pregnant.. smpai student intern pn mrh sy, sruh sy dduk rehat & bg dia buslat keje.. g keje pn jln kaki lg..

yerr..kita sama mom..klu dh bt kerja tu mcm lupa duniaa dah..angkt itu ini la,lupa yg diri ni tgh prgnant 8weeks lebi..hahaha..😂