Sakit Dada Blah Kanan

Smlm, sblom sy nk tido, tbe2 sy rse sakit dada blah kanan, mmg xselesa nk tido, sbb sakit dia smpai ke tulang blkng rasanya, mcm org dok tekan2 je dada ni, pastu ade rse penat skit, sbb bile nk tarik dan hembus nafas tu rse perit kt dada blah kanan, sy tgh mengandung 12 minggu,, ade ke ibu2 yg sama dgn sy? Tanda2 baby nk membesar ke tu? Maaf la bertnye. First time jd mcm ni

1 Balas

Time check kat kk nanti bagitahu nurse. Mereka lebih pakar. Take care sis ❤️