kuat makan

sy ni da 32w .... Masala sy selalu nk makn rasa tak kenyang je trus ? Tiap kali g kk msti kna jmpa doktr bab berat naik lbih dri 2kg ?? tak pasal2x tiap minggu g kk... Ada juga rasa geram nk tendang penimbang kt kk tu ??.... ada tak petua untuk kekalkn berat badan tmpa prlu diet ??? smua makanan nmpak sedap pulk rasanya Mngandung ni ?

1 Balas

Sis.. Jaga pemakanan.. Bahaya kalau baby besar.. 😅😅

5y ago

Yp pas ni kena jaga makan ... Diet sbab sy d sahkn kencing manis smasa mngandung 😟