Berat badan

Macam mna nk tambah berat badan ya? Tiap kali checkup kk, berat sama ja 65kg turun 64kg. Ni minggu depan kena refer doktor. Tktau nk jawab apa. Masuk ni kali kdua sy refer doktor sb berat tknaik. sy makan okay je. Berat tknaik jgk nk buat mcm mna. Ada apa2 pnyelesaian x? Tq

2 Balas

sama la kita sis . sy lg la 45kg je berat.. mkn byk tp mmg sush nk naik. xtau nk mkn apa da. hadap jela kna mrh. huhu.. buku merah sokmo kna tulis sbb bmi xngm..😅😅

makan manis dan minum susu x3 🙈

11mo ago

oh ya kalau ada gdm pun xleh.