Berat Turun

Hai .. ada tips tak untuk naikkan berat badan .. Saya dah 12w 5day .. Tiap seminggu monitor berat .. Dah dua kali g kk .. Berat turun 300g .. minggu nie pun sama jgk 300g .. Please bantu .. Selera makan saya okey je , takde alahan .. Berat badan je turun sepanjang 2minggu nie 😢#ingintahu #firstmom

2 Balas

Sya pon smaa dgn sis... Mkn Mcm2 pon berat badan xnaik dan berat badan turun ada laa ... Redha....

Normal. Sy 2minggu turun 2kg. Nanti dah berselera laju je dia naik