20 week 5 day

Sy nak tnya, sy risau la.. Asyik fikir je baby ok ke tak. Time sy buat keje.. Perut sy terlanggar bucu meja besar besi. Sakit jugak. Bby ok ke kat dalam takut rosakkn baby ke. Nk buat detail scan skg takde duit lebih lagi. Scan sekali je time 6 week. Sampai skg sy tak dapat tgk baby

4 Balas

InshaAllah takde apa2 tp sis kena pantau kalau2 ada rasa sakit2 perut yg berlarutan. Dan kalau2 ada bleeding even setitik pun. Sis terus ke emergency department di hospital ya. Kalau hospital kerajaan, InshaAllah takde bayaran mahal2, 24jam beroperasi so kalau tgh2 malam pun, sis terus pergi ya.

Insya Allah. Baby kan dilindungi oleh air ketuban. So its should be ok. Banyakkan doa tau. Supaya baby sentiasa dalam jagaan Allah. Dijauhkan dari segala bahaya. Sebab Dia sebaik2 penjaga. 😉

Klau rasa was² g klinik bgtau misi...

insyallah fkir yg baik2