Detail scan berapa week

Assalamualaikum ibu2...td Sy g detail scan..23 week... Tp doc ckp kena buat minggu ke 26-28week sbb baby beralih2 lagi..xdduk statik & xnmpk clear baby dlm perut (5D)...Sy tgk dlm Google 21-24week boleh da pegi...td check cam Sy check kt Klinik biase.. 2D😅😅..ibu2 yg sudah buat detail scan area pasir gudang..mana klinik yg ok ye...

3 Balas

Saya masuk 22 w dh buat detail scan , detail scan mmg 2D ja , alhamdulillah ok ja semua tak ada mslh , utk 5D scan cuma utk tgk rupa baby , detail scan yg kita perlu buat utk tgk keadaan dalaman baby

6mo ago

ouhh camtu tq ye sis🥰

dkt tmpt sy mostly buat details scan 23 weeks. n nurse ckp dlm 20-24 weeks better buat details scan sbb senang

dktr tmpt sy kata 20-24w paling ideal. sekali buat 5d

6mo ago

td Sy tgk doc buat 5D sis...Mmg nmpk samar2..tu nk try cari klinik lain plk .kot2 ada kat area JB ke kn