Scan detail

Hi ..sy mngdung dah nak masuk 14week , sy nk tanya brpa week bru bole buat scan detail utk baby ?Harga utk buat tu berapa ye ? Sape tahu klinik area johor bharu bt scan detail hrga ok

8 Balas

Details scan start 18 weeks sampai 28 weeks. harga dari rm70 dan ke atas. Kena pandai tengok klinik hehe

20 ke 25 boleh detail scan..klu besar sgt takut x nampak sbb dah besar kan..

Klink Dr Z tmn daya jhor scan details rm50 sje.. doc pn sporting..

18wk ke ats... Harga dr rm120.. Depends pd klinik

Sye buat dekat sini time 24w amek package 4.

20-28w boleh buat detail scan

saya terlepas NT scan .

F