Set Pantang Nona Roguy

Untuk berpantang, sy cadang nak pakai set nona roguy, elok beli satu set ke or beli loose item ek? Kalau loose, item apa je yg selalu orang guna? Sy berpantang sndiri nnt dengan suami. So xtau benda apa yang penting. 😅

1 Balas

Biasanya yg sy tengok orang beli loose je mcm phytonatal tu. Sy berpantang ni pun sy tak beli set pantang ape2 pun. Beli yg sapu2 dari sari ayu. Jamu pun beli yg sendayu tinggi punya. Masa baby kena kuning haritu, sy tak makan jamu lagi. Dah 2minggu baru sy makan jamu.