SET BERPANTANG YG SESUAI UTK 1ST TIME MOMMY TO BE 😘

Assalamualaikum, selamat pagi sabtu😄 sy nak tanye ibu2 yg dah ade pengalaman melahirkan dan berpantang, set pantang ape yg bagus ye.. Ubat2 die dgn bengkung smua? Nk survey dlu husb nk beli nnti.. 😆#firstbaby

1 Balas

hye mommy. .cba la nonaroguy pytinatal dye superb 👍👍..kalo mcm bengkung sye x psty plak. .tp byk je bengkung mudah skng ny. .itk set pntg 2 better mommy amik loose item. .tkt nty ade yg x tpkai

3y ago

sye mse sulung bli set .byk x tgna 😅. .to pytonatal 2 mmg best. .lncr je. hihi. .wc mommy 😊