Risau Scan Tak Nampak!

Sy nak tnya apa perlu sy buat ?? Ada ke mammy2 yg ada pengalaman mcm saya?? sy test upt positif tpi scan 2 kali tak nampak kantung dia ( last week ).. doc sampai buat ujian darah beta.. sbb takut pregnant luar rahim...doc sah kan bacaan darah tu normal.. ( normal pregnant ) ... so apa perlu sy buat ?? klu ikut kiraan dh masuk 5 minggu...

11 Balas

Sup ayam utk apa yer? Acid folic memang mkn sbb sy pernah ada kes anak tak ada tempurung kepala..