Sedikit pertanyaan

Sy nak tnya. Ada tak yang pernah alami situasi dimana masa berpantang tanpa sesiapa yang jaga kecuali suami. Maksudnya tak tinggal bersama emak atau mertua. Boleh tak kongsi pengalaman. Dan tambah pula anak sulung. Sy perlukan sedikit motivasi tentang ni sebab kemungkinan sy bakal berpantang tanpa sesiapa kecuali suami ☺️

5 Balas

saya, berpantang seorang diri tanpa sesiapa semua saya buat sendiri, makan minum pun saya sediakan sendiri, saya just bahagikan masa dengan betul, tidur ikut waktu baby tidur baru tak rasa letih, semoga dipermudahkan urusan sis ye, kena kuatkan semangat

4y ago

Terima kasih sis untuk pesanan tu.. Baby dah 3bulan sekarang.. Alhamdulillah.. 🙏