Emosi xstabil

Assalamualaikum, sy dah masuk 33weeks pregnant. Dan sekarang pula ada sedikit masalah berkaitan kewangan. Tambah pula suami cakap nak sy berpantang di rumah mertua. Sedangkan sy nak berpantang di rumah parent. 😭 mcm mana ya nak slow talk dengan suami supaya dia faham perasaan sy yg nak berpantang di rumah parent sy? Lagipun ini anak sulung. So memang nak parent jaga dlm pantang. #dilemabanget #emosi

1 Balas

Sis boleh slow talk dengan husband, n then dalam masa yg sama sis mintak parents sis cakap pada suami jugak yg diaog nak jaga sis dalam pantang. Take care sis.

5mo ago

dah cuba slow talk. tapi suami mcm xnak dengar je. 😭 nanti sy akan cuba minta abh nasihatkan dia pula. doakan sy ya. xlama dah. bulan depan sy punya due. 😭