Vitamin Tambahan

Hi. Sy nak tanya. Boleh ke ibu hamil consume pil ni utk gantikan susu?

Vitamin Tambahan
5 Balas

sy mkn vitamin ni mase ank sulong.sbb x lalu nk mnum susu.nurse ckp bolehhh je mkn tpi kne minum air bnyk.

Boleh.. Sy pon mkn pil nie selang dgn susu.. Kadang tu mls nak minum susu.. Hihi

5y ago

Heheh okay thank you 🤗

beli mana ni? okay x? mcm nk kne makan supplement da ni.. badan lesu je skrg..

4y ago

Haaa beli kt watson guardian caring dan seangkatan dgnnya. Hahah tp pil dia ni besar taw. Jgn tak telan pulak 😂

Boleh tp kalau nk lbih yakin refer nurse. But milk tetap the best

Boleh makan pil ni