Vitamin C flavettes semasa hamil

Sy pregnant 11w 6d nak tnya blh ke sy consume vitamin c flavettes ni? Jika sy consume akan memberi kesan xelok x utk kandungan sy? Terima kasih utk penjelasannya

Vitamin C flavettes semasa hamil
5 Balas

tak disarankan sis, pregnant mommies boleh ambil 250mg je per day. time breastfeeding baby nanti boleh sambung makan semula ya

tak perlu pun sis ini bukan keperluan utk baby sihat pun makan folic acid dan buah buah tinggi vitamin

dosage tinggi tak sesuai utk pregnant lady. limit 250mg / day

ok. terima kasih semua sy tnya je sbb exp bln 2 nii.

Ambil time bf lebih baik