Vitamin & susu apa sesuai utk awal kehamilan

Hi mommies, sy bru 4weeks & 1st preg, nak tau vitamin ape yg sesuai utk kita amik utk awal kehamilan. Folic acid mmg dah consume seblom hamil lg, perlu x mkn vit tambahan lain lg? & Susu ape sesuai utk kita consume? Tq semua..#ingintahu #bantusharing

2 Balas

I consume omega guard as supplement tambahan, maltofer & minum susu HL je sebab saya jenis yang tak boleh telan susu lain

sis boleh cuba minum susu enfamama. susu tu doktor sya yg sarankan sebab tak manis. ada perisa coklat dan vanila