Supplement tambahan

Hai saya nak tanya, sya sekarang cuma consume new obimin&Neurogain. Susu mmg tk minum dri kecik. So apa supplement&vitamin tambahan yang bagus utk consume ya. Boleh bagi saya pendapat&cadangan. Kalau bgthu brand skali pun boleh hehe TQ #16week

1 Balas

pg kk mntk dgn doctor ya. kalau perlu doctor akn bgi, kalau x perlu,xyah. setiap apa yg kita amek x kira supplement ke ubat ke akan ada effect ke bby, xkira sama ada effect yg elok or x elok. so consult dgn doctor yg checkup awk dlu sblm amek.