Limau Ais

Sy nak tanya boleh ka klu kerap minum air limau ais di awal kandungan.... Sy bru nk msok 8 weeks.... Apa pandangan sahabat2 yg dh ada pengalaman....

5 Balas

Sy rasa okay jer..sy pun slalu minum limau suam sbb slalu sakit kepala dan mual..konon2 nk hilangkan sakit tu..cuma kalu awak ragu2, mgkin minum tu berpada2 la..sbb lain org, lain body nya..

Sy awal awal check up dlu doktor kata kalau nk minum air apa apa pastikan tambah limau. Contoh teh o limau, sirap limau, limau ais, semua limau laa. So sy rasa itu okay hahaha

Bhgi sy oke. Jika sis rasa diri sis ok. Sy minum oren sunquick hari2 smpi rasa xnak minum 🤭

Saya mnum limau ais. Sirap limau. Alhamdulilah xda pa2..

its oky mnm ja xda mslh pn..