BOLEH KE MINUM LIMAU ATAU LEMON?

nak tanya boleh ke minum air limau atau lemon? contoh teh o ais limau atau sirap limau. sebab ada yg cakap tak boleh sebab tajam . ada yg cakap boleh je. mohon pencerahan . TQ

5 Balas

Xda masalah... Selagi x berlebihan. Tapi teh mengandungi cafein. Sebaiknya elakkan mnm waktu mengandung.. Kalau mau juga.. Mnm sikit saja.. N cair.. Kalau buah lemon.. Limau.. Itu kaya vitamin c. Baik utk sistem imun.

lemon tu bole .. tapi nurse dan doktor pesan .. jgn amek teh .. teh o ke .. lemon bagus

4y ago

oh yeke? terima kasih bagi info awak ❤️

Boleh minum, boleh cut sugar dan naikkan hb

3y ago

🥰

Mitos je tu sis

sy minum okay jer.

4y ago

sama lah, minum sebab nak hilangkan loya. he sama2🥰