Cari kepastian

Sy nak story sikit,sy keliru,harap ada yang boleh bantu sy..tarikh sepatutnya sy period 29hb..tapi biasa dia akan up 1 ari..biasanya sblum tarikh sy spatutnya period sy dh rasa dulu..tapi kali ni tkde rasa nak period..sy rasa mcm sy pregnant..sy ada rasa mcm sakit ari² dan pinggang,tulang belakang..rasa senak..sy pegi klinik utk scan..tapi doc ckp kandungan bwah 4minggu tk kn nmpk kalau scan..tapi doc ckp kita cuba,sbp sy nak kan,then bila scan mmg x nmpk,tapi doc ckp sy ade cyst berukuran 4cm..doc sruh sy balik n dtg lagi next month utk tgok cyst tu hilang atau ad lagi..30/12 sy rasa ade kluar drah,tapi tk mcm biasa,sbp dia cuma cairan coklat yg sedikit..tak sakit..jadi sy biar je myb nnti bnyk..tapi smpai lah hari ke5,jumlah nye tetap skit,setompok kecil..dan wrna coklat..lepas hari ke5 dh tkde kluar lagi..sy sangsi itu period atau spotting..sbp sy tk pernah mcm tu..sy try upt test,hasilnya positif.,smlm sy test lagi sbp x yakin,tapi hasilnya negatif,.sy rasa x puas ati dan kecewa,sy upt beli clear blue,time tu juga sy try,tengah ari mase tu,hasilnya samar2..hari ni sy test lagi negatif..sy tk tahu sy pregnant atau tidak😔..tapi sy masih ada rasa sakit2 ari2 dgn pinggang mcm masa syg pregnant dulu..sy dah gugur 2kali😢..adakah upt sy terggangu sbp cyst,? #BantuSaya

1 Balas

try test upt awl pagi 2-3 hari bturut² utk kepastian..bangun² ja terus test rasanya lebih tepat resultnya