Hb low dan gdm serentak

Ada x ibu² mcm sy, gdm dan hb low serentak? Buntu rase.. Ade mknan yg sesuai dimkn untuk hb low tp xsesuai untuk gdm.. Hb xnaik tp alhamdulillah Gdm bacaan masih terkawal. Share blh mcmana nk naikkan hb dlm masa sama gdm terkawal? #mommybuntu

5 Balas

sama macam sy..hb low and ada GDM..mmg agak buntu nk kawal pemakann skrg ni...tp skrg ni sis punye hb baru je naik dr 9 ke 10 lepas tukar ubat dr zincofer to iberet..n skrg sis akn maintain mkm iberet utk naikkn hb...BSP masih lg terkawal tp still cube utk kawal pemakann...

saya hb ok tapi sangkut GDM. saya amalkan minum buah² kering omb alhamdulillah bacaan bsp ok. air ni pun sesuai untuk hb low.

Makan minyak kelapa dara.. Sy ade jual. http://www.wasap.my/601128560047/

saya amalkan makan buah delima..

Cuba awak minum minyak kelapa dara