jarak 8tahun pada usia 39tahun

Sy mengandung anak ke4 dengan jarak 8tahun pada usia 39tahun. Siapa ada pengalaman begini...mudah tak bersalin bila jarang jauh ? Apa kisah mummy lain share plz. Apa persediaan saya nak buat? Urut ketika menjelang 36minggu ke atas ke. Makan minum apa ke untuk tenaga dan kelancaran bersalin?

7 Balas

saya baru lepas berpantang nie..jarak 7 tahun dari anak sulung..normal birrh alhamdulillah ok jz kawal teknik breathing sewaktu lahir dan selainnye diurus oleh allah.. tawakal aje