8tahun jarak bby n ank sulung

Kalau 8tahun jarak mcm mna rasanya bersalin nti ya?? ramai yg kata bslin sprti ank prtma juga?

10 Balas

akak pun takut. 12 thn tak beranak. tetiba nak beranak pulak. dgn umur pun nak 40thn.semua bnda jd tak pandai. tetiba lupa kejadian beranak yg dulu2

4y ago

amin²....sbar....jangan neves sngat....

Huhu sy pun sma. Anak kedua dgn yg dlm kandungan ni beza 7 thn. Doa byk2 Allah mudhkn urusan kita sbb nk kena ingtkn blk byk perkara tu

5y ago

dh 5 bln

Sama ngn saya.. Ank sulong ngn no2 beza 8thn... Tp yg no3 ni xsampai 2thn.. Rezki Alhamdulillah... Now 28week dah

Sme ngan sye...jarak ngan yg no2 8taun...skrg da 37weeks...neves smcm...moga diprmudahkan smuanye...

Sy now 11week. Pregnant slps 7thn. Terasa cm pregnant 1st baby plak 🤭

sy pun sm.anak dh 12 thun..due anak kedua 5/12/2019.smoga dpermudhkn..

Sama la kita, sya pun jrk 8thn ni, gementar jugak rsa 😖

Sy beza dgn ank 1st 13tahun..deliver next jan2020😅

Sy jarak 9 thun dgn ank sulung,,skrg scond bby 😁

Sy pun jarak 15 tahun... Ini ank yg ke 4.. Alhamdulillah

4y ago

Da besalin ke?? So how the pain sma ke mcm ank pertama sy pun Ada nervous skit laa jarak sma 15 thn