Tips drive jarak jauh untuk ibu hamil

Assalamualaikum.. Boleh sy mintak tips daripada ibu² yang ada pengalaman drive sendirian untuk jarak jauh? Contohnya dari Kedah ke KL. Sy pjj dgn husband, ada mak saya akan temankan sy nanti, tp mak tak reti drive. Usia kandungan dalam 21minggu waktu tu nanti. #1stpregnancy

2 Balas

kalau mak saya pesan banyakkan benti kt rnr, kasi rehat badan kejap pun takpe, sbb mesti sakit² badan nnti pastu bru smbung jalan balik. Be safe ya mummy

5y ago

ok noted, thanks sis 😘👍🏻

Okay. Penat berhenti RnR.make it enjoy. Jgn buat stress

5y ago

ok sis 😘☺️