jarak 8tahun pada usia 39tahun

Sy mengandung anak ke4 dengan jarak 8tahun pada usia 39tahun. Siapa ada pengalaman begini...mudah tak bersalin bila jarang jauh ? Apa kisah mummy lain share plz. Apa persediaan saya nak buat? Urut ketika menjelang 36minggu ke atas ke. Makan minum apa ke untuk tenaga dan kelancaran bersalin?

7 Balas

saya beza 14 tahun.. umur 41.. 26/9 hari tu melahirkan baby gurl.. tp saya emergency czer..sbb bayi melintang tiba² waktu 39 week.. susah nak.kata..cuma pakar ada bg nasihat yg dia xmo risiko kalau induce walaupun baby turun kebawah semula..so saya czer je..dan terus BTL..alhamdulillah..now dah hari ke 14 berpantang