jarak 8tahun pada usia 39tahun

Sy mengandung anak ke4 dengan jarak 8tahun pada usia 39tahun. Siapa ada pengalaman begini...mudah tak bersalin bila jarang jauh ? Apa kisah mummy lain share plz. Apa persediaan saya nak buat? Urut ketika menjelang 36minggu ke atas ke. Makan minum apa ke untuk tenaga dan kelancaran bersalin?

7 Balas

kawan sy jarak 9 tahun skrg tunggu hari je.. dia kata misi bgtahu haritu akan gunting juga kt bawah tu mcm beranak sulung.. sbb lama sgt jarak

2y ago

Saya pun jarak 9 tahun bru ade rezeki ank no 3..kandungan bru masuk 12minggu nurse kata anggap awk ngandung ank sulung yg ni sbb jarak lama ????debar lain mcm