jarak 8tahun pada usia 39tahun

Sy mengandung anak ke4 dengan jarak 8tahun pada usia 39tahun. Siapa ada pengalaman begini...mudah tak bersalin bila jarang jauh ? Apa kisah mummy lain share plz. Apa persediaan saya nak buat? Urut ketika menjelang 36minggu ke atas ke. Makan minum apa ke untuk tenaga dan kelancaran bersalin?

7 Balas

Hi, Puan. Maaf saya tiada pengalaman. Tapi saya boleh kongsikan pengalaman mama saya. Pregnant yang kelima dengan jarak 12 tahun. Masa tu umur beliau 40 tahun. Apa yang selalu mama saya buat, beliau amalkan diet pemakanan yang sihat. Beliau suka makan beras perang. Selain itu, mama saya amalkan makan kurma, minum susu. Harap perkongsian saya ini membantu, Puan.