RASA TAK SEDAP HATI ATAU SAYA JE FIKIR BUKAN2.

sy mengandung 4 bulan lbh nk masuk 5 bulan. alahan teruk dan sy balik rumah mak sy. suami duduk dgn mk dia smntra , tp td suami msj sy tiba2 panggil sy YUNK, Sblm ni elok je syg xpnh2 selama dekat 2 tahun kawen dia pgl yunk sy dh fikir bukan2 , sebab selalu fikir dia ada msj org lain walapn paswrd hp sy tahu. di tambah selalu mimpi dia ada pmpuan lain. ni terus rasa resah gelisah fikir bukan2 help me momies.. end of this month baru balik duduk sekali.

35 Balas

Saya pon sama asik mimpi suami curang je bila bnggun tido rasa nak pukul je suami kat sebelah 🤣

5y ago

Haah samela terjaga je rase geram n nk mrh tp bila da bangun xterfikir plak

Jgn fikir bukan2.. Relax dulu.. Nnti cari time y ssuai bincang.. Xde apa2 tu.. Gurau2 je..

Fikir yg baik2 jaa... Saya pun selalu cm tuu... Mimpi yg bkan2... Mimpi suami kawen lain Laa..

5y ago

baik sis. sblm mengndung xpnh mimpi pelik2 gini dh mgndung hari2 mimpi smlm mimpi buat kek byk2 smbut birthdy tah merepek apa

Pk baik2 in shaa Allah smua baik2 yg berlaku..jgn kata gitu sis..kata2 tu satu doa..hew3..

5y ago

Aamiin

Kalau pendapat sya la kena selidik juga,,sebab suami istri,feeling istri lebih kuat.

5y ago

betul mmg sy akan selidik tp setakat ni blm ada bukti biasa naluri isteri ni kuatkan

Saya pun sama sis, mimpi suami ade permpuan lain 😞 mudah²an dijauhkan la

5y ago

amin sis moga tu semua mainan tidur kan.

Fikir positive je sis... Org mngandung ni mmg slalu overthinking

Mimpi itu mainan tido,doa saja agar semua tu tak betul.Positif thinking

5y ago

tq sis betul sy yg terlebih fikir .. bila jauh mcm tu la

sy pun masa pregnant selalu mimpi suami curang.. jahatkan syaitan tu..

5y ago

betul sis.. mmg saja nk bg kita fukir bukan3 kan

Kadang firasat istri ni ada betul nya juga . Hmm