Vaksin covid

Hi.. sy masih dilema nak amek vaksin time pregnant ni.. risau takut ade side effect .. mommies2 sini dah amek vaksin? Ok x ? Apa pendapat korang?

32 Balas

Sy amik 2/8 haritu..32 week firstdose.. Alhamdulillah ok je.. Cuma lengoh2 skit.. Dlam sehari okla.. Baik amik sy pon mula2 was2.. Pegi ppv doc akan tengk buku pink kita dan masa tu terus tanya boleh ke xboleh.. Efek dan kebaikn atau ke burukan.. Alhamdulillah doc suggest amk sebb ramai ibu2 hamil yg meninggal jadi kkm sarankan walau pon dose ke2 nnti sy da 35 week.. Ok je.. Bagus ada protect utk diri dan bby.. Xde la risau sangt nnti nk chekin kat hospital..

3y ago

Teruskan.. Sebb doc ckap boleh amik .. So xde masalah la untk amik 2nd dose nnti..