Vaksin semasa 1st trimester

Ada yg ambil vaksin covid semasa 1st trimester? Ada side effect tak?

2 Balas

Ya sy tau yg stiap org tak sama side effect vaksin tu sbb bdn lain2. Sbb tu sy nak tahu pnglmn ibu2 yg prnh ambil vaksin masa 1st trimester. Fyi, sy nak ambil dos booster pfizer. And sy tahu yg vaksin ni bole diambil tak kira berapa usia kndungn. Saja je nak tau pnglmn ibu lain..thanks for the feedback ☺️

Pendapat sy, tk perlu tny side effect sbb penerimaan badan setiap orang tu lain. Ada yg teruk, ada yg tk rasa apa. Pastu kita pun tk boleh expect nak sama mcm org yg mana. Boleh discuss dgn doktor yg tau medical history puan, lebih baik.